Städa

Här hemma ser det ut som om …. ja, jag vet inte vad! Stökigt, men framför allt skitigt. Dammtussar, smulor och kladd. Blä! Och inte 17 kan/vågar jag städa! Nu när tiden finns så kan jag inte städa! Så typiskt! Fast, det är ju så att tiden finns just för att jag har ont och inte jobbar…. Ja, ja, får försöka att inte bry mig. Men när till och med jag, som verkligen inte är pedant, tycker det gått för långt, då är det illa.

Nu ska jag kolla om jag inte missat nåt avsnitt av Riviera. Tror att det gått mer än 1, så jag ska in på TV4play och kolla.

Ha en bra dag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s