Inflyttning

Igår flyttade Nettis, Toyboy och barnen in i sitt nya hus!! Det är så fint, och kommer bli ännu bättre när de kommit i ordning!

Jag var med och hjälpte till (läs ”var i vägen”) och gosade med Korven, pussade Bäbis som var brun som en pepparkaka efter en veckas semester med mormor och morfar i solen och babblade med mormorn. Så mysigt att träffa dem, det blir ju så sällan när de nu ska envisas med att bo på Gotland!

Kändes jätteknäppt att titta på när de andra släpade och bar. Men jag packade i alla fall upp Bäbis kläder och la in dem i hennes garderob i hennes nya, fina, rum! Så lite nytta gjorde jag i alla fall.

Nu sitter jag med morgonkaffet och läser bloggar och skriver till er. Sen ska jag göra mig i ordning  och åka och träffa PJAK. Ska bli kul, vi har bara setts en stund en gång tidigare, men vi har haft kontakt med varandra via våra bloggar och mejl i flera år.

4 reaktioner på ”Inflyttning

 1. Tack för en trevlig dag!:)

  Nästa gång ska jag inte hindra dig att shoppa med en massa förnuftiga tankar. Men billigt blev det. (Om jag inte är tillbaka i morgon och köper väskan…)

  Gilla

  1. Tack själv! Trevligt att umgås med dig och maken!
   Och jag är rätt bra på att bara kolla i affärerna. Sällan jag faktiskt köper nåt, om inte både pris, utseende, passform och material är rätt!

   Väskan VAR snygg, och nog ska du väl ha ett minne från er minisemester? 😉

   Gilla

   1. Blev ingen väska på Mos. Dock från desigual hemsida. De var billigare där samt fri frakt…..

    Så det blev båda så man slapp välja…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s