Funkade

Att jobba 25% gick bra, men jag stod upp nästan hela tiden. Satt bara en liten stund, 10-15 minuter, på slutet. Imorgon ska jag variera mer, och både sitta och stå upp. Men det var kul att komma tillbaka och framför allt så kändes det bra att krama om mina goa kollegor!

Jag tittade på en dokumentär, Roy måste leva, på SVTPlay nu när jag kom hem. Se den! Roys mamma gästbloggar hos Madeleine Ilmrud, ni kan läsa hennes inlägg HÄR om ni vill. Så otroligt gripande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s