Jag testar

Igår var jag hos Yvonne och klippte mig. Det var minst sagt välbehövligt! Såg ut som ett troll! Men jag har inte kunnat klippa mig när jag inte kunnat sitta upp och sen hade inte hon tid. Men igår så rök en massa hår. Jag bara klippte, för jag kan ju inte sitta i shamponeringen nu heller, det går inte att böja bak huvudet så. Men det är ju inget stort problem, huvudsaken att hon kunde klippa mig! När hon klippt till mig åkte jag och hämtade Bäbis på förskolan och så åkte vi hem till Nettis och Korven. Nettis och jag fikade,babblade och umgicks,och Bäbis slappade framför TV:n. När Toyboy kom hem så åt vi middag och så somnade Korven i min famn. Hon var en prickigkorv igår! 😊 De åkte och handlade medan jag var hemma med tjejerna. Idag ska jag testa att börja jobba lite. Jag är sjukskriven till 11 februari, men jag tänker börja lite försiktigt. 25% idag och imorgon, funkar det bra så ökar jag till 50% så får vi se hur det går. Tror det kommer gå bra! Återkommer senare och talar om hur det gått!

4 reaktioner på ”Jag testar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s