Rått och grått

Idag är det töväder och i går kväll smattrade regnet mot sovrumsfönstret. De sa på radion i morse att det snöar i vissa delar av Stockholm, men än så länge inte hos mig. Jag hoppas inte det kommer mer snö! Jag VET att det är tidigt, men jag VILL ha vår! Nu!!

Igår glömde jag att ta med min bok när jag åkte till jobbet,men idag är den med. Så nu ska jag läsa.

Vi hörs senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s