Pappsen

Idag ska Systeryster och jag hem till pappsen och packa undan styvmors alla kläder. Vi vill inte att pappsen ska behöva göra det själv. 😯

Jag hoppas bara att han är hemma när vi kommer… När vi klev ut från bion igår så kramade vi om varandra och sa hej då. Och så drog pappsen iväg med bestämda steg. Åt fel håll… I ren häpnad stod jag kvar en stund och bara tittade på honom. Sen sprang (!) jag ifatt honom och frågade om han inte skulle till tåget. Jo, det skulle han ju, sa han och tittade undrande på mig. Ja men, då är det ju ditåt du ska gå, sa jag. Han bara skrattade! Jösses, man börjar undra om man vågar släppa ut pappsen på egen hand?!

Jag messade honom senare och frågade om han kommit hem ordentligt. Nä, jag irrar runt på Odenplan, svarade han. Jag tror han skojade…

Hittade ännu en så kul grej på Facebook. Så mycket sanningar de levererar!

5 reaktioner på ”Pappsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s