Gjort en viss nytta

När jag kom hem idag så ringde jag först några samtal, men på Försäkringskassan kom jag till handläggarens röstbrevlåda. Hon bad att man skulle lämna sitt personnummer och telefonnummer så skulle hon återkomma. Undrar vilken dag?

Men jag fick i alla fall annat ordnat som jag lovat att hjälpa pappsen med!

Sen satte jag igång att röja lite hemma. Sorterade en bunt med papper som blivit liggande, släpade 2 kassar till återvinning och plockade undan lite hemma. Så skönt att få det gjort!

Men Surtanten vaknade i mig när jag knatade till återvinningen! Mitt på gångvägen låg en rejäl hundbajs! Ren tur att jag såg det så jag inte klev i det! Hur är man funtad som hundägare om man inte plockar upp efter hunden, mitt på en gångväg bland en massa bostäder? Massor av folk passerar där. Så äckligt! Morr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s