Brrrrr

Fy vad kallt det är!! -7° på termometern. Jag borde ha tagit på mig thermokjolen, men glömde det. Den här vintern har det ju inte blivit en vana. Så jag är iskall om benen! Som tur är så är det inte så långt att gå till jobbet från tunnelbanan. Den längsta biten har jag klarat av, hemifrån till tunnelbanan.

När det nu knappt varit någon vinter direkt så tycker i alla fall jag att det är helt onödigt att det blir skitkallt nu när det är februari! Kunde det inte ha fått bli en rekordtidig vår i stället? Såna rekord är jag gärna med om!!

4 reaktioner på ”Brrrrr

  1. Tycker -7° lät rätt behagligt. Gick 45 min i -13°…. det var lite kallt om benen… Även med thermo kjol

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s