Housewives

Igår kollade jag först på Real housewives of New Jersey och sen på Real housewives of New York. Alltså… man får ju hoppas att de spelar och gör sig till för att det ska bli intressant!

Så mycket drama och bråk, om allt och inget! Jag konstaterade att det är skitbra att kolla på, för plötsligt framstår jag själv som väldigt lugn, stabil och vettig! Surtanten är en västanfläkt i jämförelse!

Gjorde en bricka med kvällsfikat.

Så gott med avokado och örtsalt!

Nu har jag varit hos sjukgymnasten sista gången. Fast vi får väl se om jag kommer behöva gå till henne igen efter operationen. Ska jag ha nackkrage så kanske jag behöver hjälp att få tillbaka musklerna efteråt.

2 reaktioner på ”Housewives

  1. Har också sett några avsnitt dom dagar jag inte orkar resa mig från soffan. Man får hoppas att dramat är för tv publiken. Har man dom problemen dom har så har man inga problem. Fattar inte att dom orkar. Men helt ok underhållning för man slipper ju tänka så mycket 🌝

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s