Renovering och Korvpassning

Igår efter jobbet åkte jag direkt till Nettis och Toyboy. De hade bett mig ta hand om Korven så att de kunde jobba på med vardagsrummet.

De är så himla driftiga och händiga! De har satt upp en ny vägg mellan vardagsrummet och det som blir gästrummet och nu har de rivit loss gamla tapeter. De satte upp nån slags renoveringstapet igår och så ska alla väggar målas.

Under tiden satt Korven och jag i deras jättesäng på övervåningen. Korven lajade lite och jag kollade på Grace och Frankie på Netflix. Så bra serie!! Sen bytte jag blöja på gullungen och satte på henne pyjamas och så somnade hon. Godingen!

Vid 22-tiden åkte jag hem och la mig i min egen säng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s