Sista halvtidsdagen

Idag jobbar jag halvtid, men sen är det dags att gå upp på 100% igen. Kommer gå bra,men det kommer oxå kännas tufft först. Jag kommer nog vara trött de första dagarna, men samtidigt så är det skönt att inte ha ont och att allt återgår till det vanliga!

Förra året köpte jag en rosa vinterjacka som var så himla varm och bekväm! Tyvärr så gick ju blixtlåset sönder på den, och de hade inga kvar så jag fick pengarna tillbaka. I år hittade jag en likadan jacka och blev så glad!

Men gissa vad?? Blixtlåset är sönder!! Ibland funkar det bra och ibland är det bara tvärnit! Det går inte att dra upp alls! Stod en dag och höll på i flera minuter innan jag lyckades stänga jackan. Höll på att bli galen!! Och inte var jag hemma heller, så jag kunde byta till min gamla jacka. Och svinkallt ute, så jag var ju tvungen att stänga jackan!

Idag ska jag åka och lämna tillbaka även årets jacka. Och även om de nu skulle ha kvar dem så ger jag upp nu. Kan inte vara en slump, att det bara är just de 2 jag köpt som har knäppa blixtlås.

4 reaktioner på ”Sista halvtidsdagen

 1. Vi har haft blixtlåsproblem på sonens jacka. Bytte tre ggr. Sen så bytte jag bara dragkedja. Men enbart för att sonen tyckte så mkt om jackan. Skitkvalitet är det ibland.

  Gilla

  1. Det är så tråkigt när man gillar plagget! Dels är inte jag och symaskinen så himla sams och dessutom retar det mig att man ska behöva leta rätt på ett blixtlås som matchar, pilla loss det gamla och sen böka dit det nya. En ny jacka ska väl för sjutton ha ett blixtlås som funkar?!

   Gilla

   1. Jag hade tvåa i slöjd så jag lämnade in den hos en skräddare. Det kostade nästan lika mkt som jackan. Egentligen helt koko men annars hade jag behövt lämna tillbaka den för fjärde gången o börja leta efter en ny.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s