Melodifestivalen

Ganska länge tyckte jag bra om Jonas Gardell. Han skrev bra och var kul!

Men efter hans medverkan i Stjärnorna på slottet för några år sedan har jag förlorat all respekt för honom, tyvärr! Han betedde sig allmänt illa,var gnällig och grinig. Och, det som jag verkligen reagerade på, var hur elak och nedlåtande han var mot Kerstin Dellert.

Hon var verkligen trevlig och försökte bjuda in honom på sin aktivitet på sin dag, och då tog han tillfället i akt för att själv få mer tid. Men när hon skulle sjunga, något hon varit världskänd för att göra, så sa hon själv att hon är gammal nu och har inte samma röst längre. Men att hon fortfarande tycker det är kul att sjunga!

Vad gör Jonas då? Står och grinar illa!! Så jäkla elakt och respektlöst! Han var hela tiden otroligt taskig, särskilt mot Kerstin.

Med tanke på det så vet jag inte om man ska se det som VÄLDIGT korkat eller ganska modigt av honom att ställa upp i melodifestivalen. …

För en sak är i alla fall säker, sjunga kan han INTE!

4 reaktioner på ”Melodifestivalen

  1. Håller såååå med dig! Jag slutade också att gilla honom där. Han borde verkligen skämmas som han betedde sig på slottet. Inte bara mot KD utan i allmänhet tycker jag. Han var som ett bortskämt elakt barn. Ikväll gick det inte så bra för honom, så han är borta ur Mellon nu.

    Gilla

  2. Jag har inte tittat på Stjärnorna på slottet, men hört från andra håll också om hur dåligt han uppförde sig. Jag har hört om andra som är trevliga offentligt men skitstövlar privat, men han kan tydligen uppföra sig så illa även framför kameran. Jag gillar inte heller honom.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s