Bra betyg

Våra kunder får ibland ge oss betyg efter att de haft kontakt med oss. Då får de dels svara på några frågor och sen kan de, om de vill, lämna en kommentar. Idag fick jag högsta betyg och en jättefin kommentar av en kund!!

Det är så roligt när man får uppskattning!

Hua vad ruggigt väder det är! Rått och snöar små, små. … iskristaller! Blä!

Tur att jag har min varma tröja med luva som vi fick av jobbet i lördags! Det är lite kul, för alla fick varsin och vi rev och slet i dem för att hitta rätt storlek.

Jag letade rätt på en small, och satte på mig den. Eller… försökte sätta på mig den. Den var alldeles för liten! Letade rätt på en Medium. Som fortfarande var liten. Nu har jag en XL!

De som normalt sett brukar ha XL hittade ingen de kunde ha, så de ska beställa i större storlekar. De var verkligen små i storlekarna. Jag undrar nästan om de gjort nåt fel, för kan det verkligen skilja SÅ mycket i storlekar? XL, det hade jag när jag var som störst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s