Tjuvstartar helgen

Igår slutade jag redan 15.30 och jag knatade till thaisalongen i kvarteret och fick 30 minuters massage. Så himla skönt! Fixade lite hemma, åt middag och sen kollade jag på kvalitetsprogram på TV. Först Houswives of New Jersey och sen Wahlgrens värld. 😉 Hi hi!! Program man kan skratta åt, förfasas över och bara slötitta på.

Idag har jag lite sovmorgon, börjar jobba 9.45. Funderade först på att sussa så länge som möjligt, men prioriterade hellre att hinna sitta och äta frukost i lugn och ro. Så nu har jag ätit gofrulle och läst bloggar, och när jag skrivit klart till er så ska jag bara borsta tänderna och sen åka till jobbet. Känns som en liten tjuvstart på helgen, med en skön morgon på fredagen!

4 reaktioner på ”Tjuvstartar helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s