Lördag

Nu är dagen kommen! Dagen då det inte går att skjuta upp längre, när inga undanflykter funkar, när jag helt enkelt bara M Å S T E städa! Ha ha ha! Nä, men jag ska faktiskt städa idag, och få lite rent och snyggt här hemma. Känns bra!
Hinner jag så ska jag träffa Carina på en fika sen, och ikväll ska jag bort. Så det är fullt upp idag!
Vad har ni för planer för dagen? Slappa? Fullt upp? Eller något mitt emellan?
Och Thord, vart har du tagit vägen? Länge sen jag hörde av dig här inne.

2 reaktioner på ”Lördag

  1. Låter som en effektiv dag. Helgen för mig blir lugn. Sambon ska ut och festa så jag ska vara chaufför. Sedan får det väl bli Melodifestivalen ikväll eller någon film. Ser faktiskt fram emot att inte göra någonting. Det är skönt ibland! Trevlig helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s