Så där ja!

Nu är det rent och fint här hemma! Dammat, dammsugit, krupit runt och tagit alla lister och torkat golv. Sitter ner en stund och pustar, sen ska jag skura toa och duschkabin.

Dessutom så tog jag tag i att byta möbeltassar på min lilla fotpall.

Det var möbeltassar i hårdplast innan. Helt värdelöst! Lyckades pilla loss dem med hjälp av en bordskniv och baksidan av hammaren. Och så bankade jag dit andra, som skyddar golvet och inte låter när man flyttar pallen. Så fiffigt!

6 reaktioner på ”Så där ja!

 1. Sååå söt fotpall 🤗 MEN min OCD-light säger att den ena rosa kudden i soffan inte ligger som dom andra kuddarna 😱😉

  Gilla

 2. Morrn morrn. Jag är här (som alltid). Det är bara att det har varit mycket skit att styra upp när jag kom hem till Sverige igen. Så all energi har gått åt till det 😦
  Han som skulle ha skött lägenheten sket totalt i det men tog sig en massa friheter med den…
  Släng sedan in en ”liten” magsjuka tätt följd av influensan, så har du en inte så stöddig kille 🙂

  Men jag tänkte att, nu när du har värmt upp städutrustningen så får du gärna komma över hit och fortsätta 🙂 Jag lovar att inte bli sur 😀

  Gilla

  1. Men fy, stackare!!! Vad trist med lägenheten, hoppas karma ser till att han som skulle ta hand om lägenheten får igen på ett eller annat sätt. Och jag hoppas du kryar på dig ordentligt!
   Är du hemma i Sverige tillfälligt bara?
   Men städutrustning är tyvärr i chock! Den är inte van att jag använder den särskilt ofta… 😉

   Gilla

   1. Jag är här för min sista (hoppas jag) tre månaders period. Men jag åker tillbaka igen i slutet på April.
    Jag är frisk nu till 98% så jag är glad 🙂
    Jag hoppas också att karma ska ta den lilla jäv*len för när jag kom hem så såg lgh ut som om en bomb hade briserat. Han hade alltså bott här, eller i alla fall övernattat. Men soppåsen som jag glömde och bad honom om att kasta. Den stod kvar… Jag kände stanken innan jag öppnade dörren. Sen skulle han vattna blommor (alla blommor är döda) och fotografera räkningar så jag kunde betala. Sista månaden så ”slarvade posten bort dom” påstod han. Men han glömde bort lögnen och la alla räkningar i räkningshögen. Sen gjorde han sig väldigt oanträffbar när jag ville ha tillbaka min nyckel. Det slutade med att jag var tvungen att åka ca 10 mil för att få tillbaka den…

    Visst är det härligt att komma hem igen? 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s