Mitt kungarike för hudcreme

Igår tvättade jag håret och hela kroppen 2 vändor. Och likadant i morse. UTAN ATT SMÖRJA IN MIG EFTERÅT!!! Det känns som att huden skriker efter hudcreme, särskilt ansiktet som stramar och känns som öken.

Jag är ju en torris, smörjer alltid in mig efter en dusch, har handcreme på jobbet så jag kan smörja händerna efter toabesök och har alltid en liten flaska i handväskan. Och den kommer jag smörja ansiktet med det första jag gör när operationen är klar!! Och äta, ska jag göra. Jag är hungrig.

2 reaktioner på ”Mitt kungarike för hudcreme

  1. En torris här också och jag känner hur det stramar i ansiktet och kliar på hela kroppen bara jag läser här. 😉 Nu på vintern så tycker jag inte att jag gör annat än smörjer in mig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s