Dagens läkarbesök

För att vara frisk träffar jag rätt många läkare och sjuksköterskor. ..

Idag var det dags för det årliga besöket hos antidepp-doktorn. Han är bra! Frågade lite hur det är, pratade om nacken och kollade blodtrycket. Som är perfekt! Han tyckte inte att jag behövde ta prover i år för de tog en massa prover nu inför nackoperationen och enligt honom är det en del av dem han brukar kolla. Och skulle det vara nåt så får jag ju veta det av Sophiahemmet i så fall. Och, som han sa, allt har legat så fint de senaste åren så mest troligt är allt bra. Skönt! Och så fick jag nytt recept på antideppillren.

Efter det så gick jag till Haymarket.

Satte mig på fiket, Gretas, och tog min vanliga macka och te.

Fikade,läste och tittade på folk. Så mysigt!

Sen knatade jag lite på stan. Hittade månadspresent till Korven! Köpte en liten grej även till Bäbis. Känns så taskigt att bara ge Korven. Så de ska få varsitt paket när vi ses nästa gång!

Sen åkte jag och jobbade, och nu är jag på väg hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s