Billig shoppingrunda

Igår drog Jaja och jag runt i en massa möbelaffärer. Jag ville kolla efter en soffa och kanske nån hylla.

Först var vi in på Stalands. Satt i en jättefin sammetssoffa. Dyr, men verkligen både snygg och bekväm! Men när vi reste oss ur den så syntes det var vi tryckt våra handflator när vi reste oss. Vi försökte sudda bort avtrycken, men det gick inte! Då blev vi lite nöjda, för då behövde vi ju inte sukta efter den dyra soffan!

Sen åkte vi till Furniture Box, där jag nästan höll på att köpa en soffa! I vitt Eco leather. Vilket visade sig vara konstskinn. Den var bekväm, vit och praktisk då man bara torkar av eventuella fläckar! Och, bäst av allt! Den var på rea för 3 300 kronor! Men, så klart ett men, modellen var inte så snygg. Så jag sansade mig.

Men det fanns andra snygga soffor där till bra priser! Så jag kommer nog åka tillbaka igen och kolla lite till.

Efter den butiken gick vi in på Chili och kollade. Där fastnade jag inte för någon soffa alls, så vi beslöt oss för att åka till Ikea. Dålig idé. När vi såg hur knökfullt det var på parkeringen så sa vi båda två nej! Det hoppar vi över! Löningshelg och Ikea är ingen bra kombination.

Så vi åkte hemåt till centrum och åt lunch och handlade lite i stället.

På kvällen var det som vanligt på lördagar inget alls att se på TV så jag tänkte att jag för första gången ska testa att hyra film direkt på TV:n.

Kollade igenom en hel massa filmer och fastnade för en som vunnit nån Oscar, Mother hette den.

Den var…. konstig! Jättekonstig! Så den kan ni hoppa över.

Nu har jag ätit frukost och gjort en beställning på nätet av färdiglagad mat!

4 måltider, som för mig lär bli 8, för 299 kronor är ju inte farligt. Och man får dem levererade hem till dörren! Jag som inte är road av att laga mat tycker det verkar kanon!

Annars köper jag ju lunch på jobbet och tar med hälften hem. Men dels så ska jag ju vara sjukskriven efter operationen nästa vecka och dels så vill jag testa nåt nytt. Är lite trött på vår lunchrestaurangs mat. Nästa söndag får jag hem första laddningen! Spännande!

2 reaktioner på ”Billig shoppingrunda

  1. Va, gillar inte du att laga mat? Jag som trodde att du var värsta husmor i köket 😉
    Men varför ska du köpa en ny soffa? Jag menar det är väl bara att byta soffhörn, så kan du ligga i den i några år till 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s