Back in business

Idag är det dags igen att uppsöka vården. Jag var ju och tog prover förra veckan, inför nackoperationen. Men 1 prov kunde de inte ta så lång tid innan. Och de andra inte så nära inpå. Så nu är jag på väg till lab på Sophiahemmet igen. Jag hoppas och tror att jag ska lyckas hinna till jobbet i tid ändå!

I eftermiddag måste jag nämligen gå ifrån ändå. Då ska jag åka och prova ut 2 olika nackkragar. 1 hård och 1 mjuk. Oj, oj…. Misstänker att jag måste ha krage även när jag sover. Men jag vet inte än, jag får väl instruktioner innan jag skrivs ut, antar jag.

Så jag passar på att njuta av att kunna ligga hur jag vill och sussa nu!

2 reaktioner på ”Back in business

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s