Förbereder

Nu har jag handlat så det finns lite hemma när jag kommer hem igen på fredag. Pratat med pappsen i telefonen och påmint om att jag opereras imorgon så han inte blir orolig om vi inte hörs av. Vi hörs nåt varje dag annars, sms oftast och ett samtal ibland.

Och så har jag rivit ur alla sängkläder och tvättar dem nu. Ska bädda rent ikväll så att jag lägger mig i rena lakan efter att jag duschat med Hibiscrub. Och inte får jag smörja in mig nu heller. .. Men imorgon bitti behöver jag inte duscha igen, utan det ska jag göra när jag kommer dit. Å andra sidan ska jag vara där i ottan! Klockan 6 ska jag vara på plats! De kommer knappt behöva söva mig, jag kommer vara halvt medvetslös ändå!

Jag har packat en övernattningsväska och lagt ned båda kragarna. Skulle ta med dem, båda 2, fick jag instruktioner om.

Fram till kl 00.00 får jag äta, sen ska jag vara fastande. Men det lär ju gå bra, jag ska ju vara där så tidigt!

Ja, jag kanske inte skriver nåt imorgon. Jag lär väl vara ganska trött efteråt. Men jag hör av mig så snart jag orkar!

16 reaktioner på ”Förbereder

 1. Ska du vara borta en vecka? Med tanke på väskans storlek… 🙂
  Annas så får jag väl önska lycka till och hoppas du vaknar fort ur narkosen.
  Men vänta tills läkaren har pratat med dig denna gång, innan du går hem 😀

  Gilla

  1. Det är ju Jättekragen som tar all plats och behöver stor väska!
   Tack! Den här gången ska jag inte rymma, utan vänta på att se verkligen släpper hem mig. Till mitt försvar så sa ju faktiskt en sköterska sist att jag fick gå. 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s