Lunch med Carina

Tar det lugnt, och nu har jag bytt till Mindrekragen. Behövde ha Jättekragen på i 48 timmar. Sen behöver jag bara ha den när jag går ute, åker bil eller tunnelbana. Där emellan räcker det med Mindrekragen eller helt utan om jag vill. Men det känns rätt bra att ha den på.

Carina har varit här. Vi åt lunch som hon hade med och så fikade vi och babblade. Mysigt!

Läkaren sa att jag ska äta smärtstillande i 2 veckor,kanske 3. Men idag har jag bara tagit den långtidsverkande i morse. Inget under dagen,men jag har inte ont. Så det verkar onödigt. Men de långtidsverkande morgon och kväll vågar jag inte hoppa över än!

2 reaktioner på ”Lunch med Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s