Smärtstillande

Igår tog jag bara de långtidsverkande morfintabletterna som jag ska ta 1 morgon och kväll. De andra 2 olika som jag får ta vid behov behövde jag aldrig ta. Jag hade inget ont!

När jag tog tabletten inför natten så blev jag helt lullig. Kändes jättekonstigt. Usch! Så nu på morgonen har jag inte tagit någon. Jag har ju inte ont! Läkaren sa att jag skulle ta dem i 2 veckor, men det känns helt onödigt, jag har ju inte ont! Då måste det väl vara bättre att låta bli, och så ta 1 av de ”vid behov-tabletterna” om jag får ont? Jag testar så! Knapra morfintabletter när jag faktiskt inte har ont, kan ju aldrig vara bra! 

Sen kan jag ju tycka att det är konstigt att jag inte har ont, men det är inget jag klagar över!

2 reaktioner på ”Smärtstillande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s