Trött

Det enda tecknet på att jag gjort ett ganska stort ingrepp i kroppen är att jag är trött. Jag dåsar till nu och då, somnar redan vid 23 på kvällarna och sover till 8-9 på morgonen. Annars är jag förvånansvärt opåverkad!

Hade trott att jag skulle ha ont och vara orörlig länge. Och eftersom läkaren sa att jag skulle äta smärtis i 2 veckor, och även den tredje, om det behövdes, så trodde jag ju verkligen att jag skulle ha ont länge. Men nä…

Men jag följer läkarens ordination för övrigt så klart, det tar ju tid att läka ordentligt, även om det inte gör ont. Så jag vrider inte huvudet eller böjer det bakåt. Har mjuka kragen på när jag sover så att jag inte böjer nacken i sömnen. Tar det lugnt och är rädd om nacken, helt enkelt. Och är SÅ tacksam att det gått bra och att jag inte har ont!! Det känns lite i snittet, och när jag lyfter på huvudet när jag ligger ner så känns det lite i nacken, så visst märker jag att  de gjort nåt där inne. Men det gör inte ont, värker, så jag behöver smärtstillande.

Jag får börja köra bil efter nån vecka, sa läkaren. Men bara korta sträckor och jag får inte fickparkera sa han och flinade. Och jag måste ha hårda kragen på mig när jag åker bil. Så jag avvaktar nog lite med körandet.

4 reaktioner på ”Trött

  1. Krya på dig och ta det varligt! Du har ju genomgått en del ”reparationer” på sistone och kroppen behöver all vila den kan få. Rätt som det är, typ när våren är här, kan du ge dig ut på nya äventyr!!! Ha det gott bland kuddar, goda böcker och härliga filmer!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s