Umgås

Igår hade jag en mysig dag, först med Wilbur som kom och tog en morgonfika, och sen med Gunvor!

Gunvor hade med sig fina blommor och hemgjord lingonsylt. Mums! Ska göra fläskpannkaka någon dag! 

Vi fikade först när hon kom, och så tittade vi på foton från deras semester på Mauritius. Vilket paradis det såg ut att vara! 

Sen kokade jag pasta och hade i tomatsoppa som vi åt med knäckemacka till lunch. Och så babblade vi så klart en massa. Mysigt!

När Gunvor gett sig iväg så kollade jag på resten av avsnitten av Tusenbröder. Som det slutade skulle det ju kunnat bli en fortsättning, men det verkar det inte ha blivit. Får se om jag letar rätt på nån ny serie och börjar kolla på. Så kul att kunna se flera avsnitt efter varandra och inte behöva vänta en vecka till nästa! Men, man gör ju inget annat när man börjat på en serie…

Idag ska jag försöka att inte börja kolla på TV/Play eller nåt på en gång i alla fall. Jag ska vattna blommor och kanske gå en promenad innan jag slöar till framför en skärm. (efter att jag flyttat mig från den här skärmen, vill säga…) Hittills idag så har jag ringt till sköterskan på Sophiahemmet för att påminna om att jag ännu inte fått mitt sjukintyg. Och de vill nog se det på jobbet. Och på Försäkringskassan. Hon skulle påminna doktorn, och skicka det direkt till Försäkringskassan. Det var ju service! Hon är så himla trevlig jämt, både när jag varit där och när jag ringt!

 

Och så har jag beställt blommor till en begravning. Usch, en till i familjens närhet som avlidit! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s