Dagarna går

Dagarna rullar på trots att jag ju inte direkt gör nåt särskilt. Läser böcker och bloggar, kollar Facebook och Instagram, ser på TV. Är inte lika trött längre så jag somnar inte under dagarna nu. Däremot så börjar jag vända på dygnet nu. Som alltid när jag är hemma ett tag! Vaken till 1-2 på natten och sover till 9-10 på morgonen. Och att jag går upp vid 10 är enbart för att jag tvingar upp mig själv när jag kastar ett öga på klockan. Skulle nog kunna somna om ett tag till annars. Och sen vara vaken ännu längre nästa natt.

På söndag har det gått 10 dagar så då ska jag ta av bandaget (bandage låter som nått större, med sån där som man lindar. Men det jag nu har på operationssåret i alla fall) och det ska bli skönt att få av det! Det sitter jättebra och har gått finfint att duscha med det, men det drar i tejpen och jag är så nyfiken på att se hur det ser ut under! Men det lär luggas att dra av det, för det sitter lite i nackhåren. AJ! Och det gör att jag dessutom undrar hur långt snitt de la? Snittade de upp längst halva halsen och fällde upp, liksom? Fniss!! Jag skulle önska att någon hade filmat så att jag kunde få se efteråt hur de gjorde! Hur diskarna som de tog bort ser ut, och hur implantaten ser ut. När jag ska på återbesöket ska jag be att han i alla fall berättar hur de gjorde.

4 reaktioner på ”Dagarna går

  1. Jag kan ställa upp och dra bort allt som sitter fastklistrat 😛 Jag lovar att det inte kommer göra ont…
    Men för säkerhets skull så vill jag gärna binda fast dig i en stol 😀

    Gilla

  2. Om du har konto i 1177 så kan du kanske läsa din operationsberättelse där. Då får du veta hur operationen gick till.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s