Lääänge

Jag ska ju ha krage, Jättekragen, på mig ute, när jag åker bil och tunnelbana. Och det är inget kul! Jag har ruttnat redan efter 1 vecka… Och jag får köra bil, sa läkaren innan jag gick hem från sjukhuset. Men, jag får inte köra långt, men till och från affären och jag får inte fickparkera. Jaha… Och att köra bil med Jättekragen? Alltså, det känns inte så optimalt. Jag är ju inte direkt rörlig med den på. Vilket ju är meningen. Men det känns läskigt, jag kan ju inte vrida på huvudet ordentligt så det lär ju inte gå att se ordentligt att byta fil och så vidare. Kanske ska ta på mig den och testa i bilen, när den står still? Ja, jag får se!

Hur som helst så ringde jag till sköterskan idag och frågade hur länge jag ska ha Jättekragen i bil, tunnelbana och när jag går ute. Tänkte att eftersom jag mår så bra och inte har ont så kan jag kanske skippa den nu! Eeehhh, nej, det kunde jag inte! Den ska vara på tills jag varit på återbesöket! Som jag ska på 28/3. Så var det med den förhoppningen! Ja, ja, bara att gilla läget! Och fortsätta åka kommunalt när jag ska någonstans. Bilen får vänta. Även om jag kan vrida överkroppen för att se, så får jag ju ändå inte köra nån längre sträcka, och det känns inte helt säkert att köra när jag inte kan vrida huvudet.

4 reaktioner på ”Lääänge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s