Tagit av bandaget

Nu har jag tagit av det stora omslaget/bandaget/kompresserna! Och det luggades inte alls så illa som jag befarat! Och inte var snittet så långt heller, så jag förstår inte varför de plåstrat om mig ända bak i nacken!

Det satt tejp under, och den låter jag vara kvar ett tag till. Jag ska ha ärret tejpat i alla fall ett bra tag, för att det ska bli så smalt och fint som möjligt. Men nu stramar det inte som det gjorde innan. Jätteskönt!

8 reaktioner på ”Tagit av bandaget

  1. Ser finfint ut 🙂
    Men bandaget såg ut att ha varit väldigt långt 🤪
    Men de hade väl en tanke med det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s