Gunvor och pappsen

Gunvor kom och plockade upp mig och så styrde vi kosan mot Långtbortistan för att hälsa på pappsen.

På vägen stannade vi och köpte med oss en smårgåstårta som vi åt av tillsammans.

Den var jättegod! Det stod att den var till 3-4 personer, och jag åt i och för sig en ganska liten bit. Men både Gunvor och pappsen tog rejäla bitar och 2 gånger. Ändå har pappa en stor bit kvar som han kan äta ikväll eller imorgon. Det känns bra!

Det var mysigt att träffas, både med Gunvor och med pappsen!

9 reaktioner på ”Gunvor och pappsen

 1. Så mysigt att vara med er. Tack för en fin dag och jag önskar er en fin dag imorgon också. Kram

  Gilla

 2. Kom precis på att jag glömt bort att titta mig förbi härinne på ett tag så som jag ibland ju brukar. Du har en så härlig blogg nära mellan högt och lågt, sorg och skratt. Beklagar dina förluster. Åååh vilken ljuvlig smörgåstårta törs man fråga var ni köpt den och på ett ungefär vad den kostade. Ha nu en fin torsdag Mvh Rp

  Gilla

  1. Tack, vad glad jag blir av dina fina ord om min blogg!!
   Vi köpte tårtan på CityGross och vad kostade den,ja? Har för mig att det var ca 299 eller nåt sånt.

   Gilla

 3. Men tack gulle dej att du svarade! Jaha men dit är ju jag typ varje vecka men inte tusan har jag tänkt på att man kan köpa en lagomstor och inte en förbeställd megajätte sådär som till jämnaårskalas.

  Hoppas du där på din kant också får dig lite ljuvlig sol på nästippen idag.

  Såå imponerad av dig att du hela tiden håller dig i en framåtsträvande rörelse.

  Tar tag i bitar(GP-op, fotknöl osv) testar på drömmar (sommarstugeägande ex) och liksom verkligen LEVER! Du verkar ha ett hjärta av guld (matleverans till sörjande M där i chockfasen, ditt hjärta för alla barn du har runtikring dig) och sen såå fräsigt att du på riktigt är släkt med skönsjungerskan vars lååånga mörka hår jag va så tokfaschinerad av som barn. Du skriver informativt, personligt med en ljuvlig liten humortvist inbakad ibland. Ja hurra hurra för dej!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s