Bra känsla

När jag vaknade i morse så tog jag mobilen och kollade på en kommentar som Josefin skrivit här i bloggen. (kommentaren kan ni läsa HÄR). Blev så himla glad, och alldeles varm inuti!!! Så innan jag ens kommit ur sängen så lyckades Josefin göra mig så glad, så glad!

Tänk vad lite det behövs för att glädja en annan människa! Har man inget snällt att säga så kan man vara tyst, tycker jag. Men har man däremot något snällt att säga så ska man ta mod till sig och säga det. Det är ju ibland så att man tänker saker, men inte säger dem. Men jag har börjat försöka komma ihåg att tala om för folk om jag tycker något är bra. Vi pratar mycket om det på jobbet, att vi ska peppa varandra. Komma med konstruktiv kritik, och lyfta det som är bra! Det gör att vi har en bra stämning på kontoret, och man vet att vi vill varandra väl. 

Här i min lilla bloggvärld så har jag tur, än har jag inte haft nåt nät-troll som skrivit tokiga saker! Nu har ju inte jag flera tusen läsare direkt, men man kan ju ändå ha otur att det hittar in någon knäppis. Men icke, jag har bara trevliga läsare som kommenterar! Det uppskattar jag verkligen! Jag tycker det är jättekul att läsa era kommentarer! Jag menar inte att ni alltid måste hålla med mig, man får gärna tycka annorlunda och måste inte alltid stryka medhårs. Men man får baske mig inte vara dum! Jag förhandsgranskar inte kommentarer men skulle nån skriva nåt stötande så kommer den kommentaren tas bort. Men än så har jag aldrig behövt göra det, och det är jag så glad för!

Så, med en bra känsla i kroppen skuttar (nåja…) jag alltså ur sängen! Kan säga att det var väldigt bra tajmat att få en bra känsla innan jag gick upp! För sen kom jag på att jag ju åt upp den sista avokadon igår så det kunde alltså inte bli havreknäcke med avokado till frukost idag! Jag som älskar det, och äter det nästan varje morgon som jag har tid att sitta och äta frukost i lugn och ro. Så det kunde ha varit lätt traumatiskt att börja dagen utan. Men som tur var övervägde den härliga känslan efter morgonens läsning upp!

Så idag måste jag halka mig upp till centrum och handla. Jag kan inte vara utan avokado fler morgnar!

8 reaktioner på ”Bra känsla

 1. Tänk, så skriver du aldrig om mina kommentarer. Det är nästan så att jag börjar tro att du inte har en varm känsla varje gång jag skriver något… 😉
  Bara för det så ska jag äta upp Brie osten jag köpte. Och det är bara ditt fel 😀

  Gilla

 2. Det är så lätt att sprida nätkärlek istället för näthat. Jag kan bli helt stum av att läsa vad en del kläcker ur sig. Idag i vår lokaltidning stod det att någon planerar att skriva en bok om en känd person som bor här. Då skrev en tant att den boken tänkte hon verkligen INTE läsa. Eeehh!? Vad tillförde hon egentligen? Hon ville bara såra och tala om att dom inte skulle tro att dom var någonting. Varför har människor behov av att vara såna? En liten olycklig människa förmodligen.
  Kram

  Gilla

 3. Håller med dig om att standareden på kommentarerna är hög och positiv. Jag tror att alla som läser och skriver inlägg vill ha det så. Jag läser alltid alla inlägg på dom bloggar jag följer. Ibland gillar jag och ibland lämnar jag en kommentar och ibland gör jag inget. Tycker det är viktigt att vi alla uppmuntrar varandras historia. Vi har alla olika berättelser och allas bör respekteras. Önskar dig en trevlig helg!

  Gilla

 4. Men goooooa dej TACK *rodnar ju* Känns superduperfint att kunna sprida lite positiv energi mitt i allt mindre kul i min tillvaro just nu må jag ju erkänna. Tycker nämligen verkligen att du förgyller till det här i sajberspäjs.

  Är ju av den där murvelsortens besökare som inte lämnar speciellt mycket spår efter mig men så kom jag på att va tusan jag måste börja berömma och tacka dom som berömmas bör.

  Ha dig nu en ljuvlig helg (superfin klänning förresten) och hoppas Konserten igår va precis sååå bra som just dom brukar va.

  Tack än en gång

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s