Tant Senil

Precis när jag stängt av datorn kommer jag på en grej jag skulle kolla/göra på nätet. Drar till mig anteckningsblocket för att skriva en påminnare istället för att sätta igång datorn igen.

I blocket får jag syn på en gammal anteckning som jag undrar lite över innan jag kom på vad det gällde. Sen bläddrar jag fram en tom sida och…. Det är blankt! Ja alltså inte bara på pappret utan även i min skalle! Jag kommer inte ihåg vad jag skulle skriva upp. För att inte glömma bort det… Men, alltså? Hur glömsk kan man va??

Funderar som 17 men kommer inte på det! Gör mig i ordning och slirar upp till centrum och handlar. Och då, plötsligt, ramlar det in i skallen; Försäkringskassan!!! Jag ska ju gå in och begära sjukersättning. Jösses, verkligen värkte fram vad det var jag skulle göra. Ha ha ha!! Ibland blir jag nästan rädd för mig själv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s