Blomflugor

Jag har fått blomflugor hemma. Mycket irriterande! De är ju så j*kla närgångna! Flyger in bakom glasögonen, flyger precis framför ögonen fram och tillbaka. Som att de medvetet retas!

Dessutom så om man råkar andas just när de är nära näsan så får man ofrivilligt med dem i inandningsluften! Har jag märkt några gånger. .. 😈

Idag flög en in i mitt öra! Och när de är i örat så kan man höra att de faktiskt surrar! Tänk vad, man lär sig nåt varje dag!

6 reaktioner på ”Blomflugor

 1. Så det är blomflugor? Vi hade ju ett case av bananflugor för ett tag sen. Herreguuu som jag dödade flugor. Städade som en dåre men hittade inte källan. Förrän efter ngn vecka när jag öppnade sonens papperskorg. PAPPERSkorg. Fy fan vad äckligt det var. Men sen så försvann de på ett par dgr. Jag dammsög upp de sista o tejpade för munstycket på dammsugaren mellan gångerna.

  Gilla

  1. De här tror jag är blomflugor. Men jag kan inte lista ur vilken blomma, eller växt snarare, de kommer ifrån. Blir galen på dem, de är i alla rum! Även badrummet!

   Gilla

   1. Jo,det finns massor! Har prövat 8lika varianter förut, men inget funkar, tycker jag. Stack ner tändstickor i jorden, glas med vatten med en droppe diskmedel i, och så nåt annat man skulle ha i jorden som jag inte minns nu.

    Gilla

 2. Ha ha! Tänk att ha en surrande fluga i örat! Måste vara mer irriterande än min tjutande tinnitus. 😀
  Men jag håller med, flugorna är irriterande och närgångna. Har du försökt med ett glas/skål med vinäger och en droppe diskmedel? (Vinäger lockar flugorna och diskmedlet tar bort ytspänningen.)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s