Ordningen återställd

Idag blev det mosad avokado på mackan till frukost!

De sålde avokado för 10 kronor styck igår!! Så jag köpte flera! Som jag tror är bra. Alltid något av ett lotteri hur de är när man väl ska äta dem. Ibland så hårda och gummiaktiga att de inte går att varken mosa eller äta. Ibland nästan ruttna, fast de inte kännts mjuka när jag klämt på dem.

Men den jag tog idag var perfekt! Mmm, så god!

Nu har jag kollat på Skavlan från igår.

Tror jag missade förra veckan oxå, kanske ska se det med?

Vad gör ni idag?

2 reaktioner på ”Ordningen återställd

  1. Lärde mig i en affär att man inte ska klämma…Man ska hålla den mellan tummen o pekfingret och liksom trycka lite i både topp och botten. Då ska den ge med sig lite. Det funkar rätt Bra tycker jag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s