Ny dag

Idag skiner solen OCH det är plusgrader! Och det ser i alla fall inte ut att blåsa, så det kanske är skönt ute? Jag ska nog gå ut på balkongen och se om man kanske kan sitta med näsan i solen en stund? Igår var det inte skönt, då blåste det isvindar rakt in. Jag testade….

Senare idag ska jag gå iväg och ta ett cellprov. De har drop in idag och jag borde ha gått för länge sen… Flera år sen! Jag blev kallad mitt i min flytt, som var 2012, tror jag. Då ringde jag och avbokade, och eftersom jag flyttat hörde jag inte dit längre. Jag har för mig att jag fick veta vart jag hörde i stället, och skulle kontakta dem. Och på den vägen är det…

Nu kom jag på att det var bra läge att ta tag i detta när jag ändå är hemma, så idag ska det, äntligen, bli av! Det är ju faktiskt ganska fantastiskt att man blir kallad och får göra detta gratis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s