Gissa vad som hänger på galgar hemma hos mig??

Det här var det i paketet jag hämtade ut idag.

De hade inte min storlek i affären, så jag skickade efter. Kunde inte motstå så jag får väl snåla in på nåt annat!

De passar perfekt! Jag behöver inte ens lägga upp byxorna! Det händer A L D R I G! Men jag tror det var meningen att de ska vara lite korta,så på mig blir de perfekta som lagom långa.

Den tröjan som jag hade på mig är inte så snygg till, men jag var så ivrig att prova för att se om de passar. Och det gör de!! Johooo! Jag är så glad att jag slog tills fast jag borde ha hållit i slantarna.

16 reaktioner på ”Gissa vad som hänger på galgar hemma hos mig??

 1. Jag har sett den i reklamen och tycker den är snygg, men jag tror att jag skulle känna mig som om jag gick i pyjamas. Jag har en blommig kimono-blus som jag älskar, men jag funderar alltid på om den ser ut som en pyjamasjacka när jag har den på mig. 🙂

  Gilla

  1. Äsch, det var ett bedra snack om pyjamas! 😉
   Det är ju modernt med pyjamasmode, men jag tycker inte att den här är pyjamas. Kavajen är en ”vanlig” kavaj och inte som en pyjamasjacka eller kimono. Men du är inte ensam om att tycka att jag köpt en pyjamas. 😊

   Gilla

   1. Jag tycker inte att det ÄR en pyjamas, jag är bara feg som tror att jag skulle känna mig så. Och modellerna är definitivt inte pyjamas (eller kimono), varken på kavajen eller byxorna.
    Dessutom så passar de dig perfekt! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s