Sol idag med!

Ingen värmebölja, direkt, men det är sol i alla fall. Och nu är nästan alla snö borta. Men på vissa ställen har snön förvandlats till is! Men det känns ändå som att vi kanske går åt rätt håll nu, äntligen!!

Idag har jag ledig förmiddag, och jag ska till läkaren på återbesök innan jag ska till jobbet. Jag tror att jag ska gå ut på balkongen för att känna efter om det kanske är lä och i så fall varmt där. Misstänker att det nog inte är så varmt, men kanske en liten stund? Har en stund på mig innan jag ska göra mig klar och ge mig iväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s