Bil och köra

Bilen startade så snällt på en gång! !! Det var en riktig lättnad! Så jag körde runt en stund för att ladda batteriet och för att det kändes så bra att köra igen! Sen svängde jag in till bilbesiktningen och anmälde min ankomst. När jag väntat ca 20 minuter kommer en av killarna och knackade på rutan och sa att de var underbemannade och behövde be några av oss att komma tillbaka nästa vecka. Så, jag ska besiktiga på tisdag i stället.

Sen plockade jag upp Carina och vi åkte till Rusta. Jag hittade några solcellslyktor till M och L till landet. Och så 2 kaktusar till mitt sovrumsfönster som jag oftast har öppet. Så blommor fryser där.

Det är solcellslyktor i dem oxå.

Sen åkte jag till centrum för att handla bröd och avokado. Och i garaget stod bilar som definitivt stått längre än några timmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s