Hej då, Jättekragen!

Återbesöket hos läkaren igår gick bra! Han klämde, kände och kollade reflexer och skickade mig på röntgen. Allt var bra! Så nu behöver jag inte ha Jättekragen mer!! -Men släng den inte, ska du ut och flyga under rehabiliteringen så ha den under start och landning, sa han.

Så jag får väl ha den när jag äntrar kvasten idag! 😉 Det kändes bra att stoppa den i en påse i stället för att ta på mig den när jag gick därifrån!

Jag ska få en remiss till sjukgymnast för att träna upp musklerna i nacken, och i samråd med henne börja träna på Curves igen. Det kommer bli tufft! Jag har verkligen tappat både flås och styrka.

Håll tummarna för att min bil, dels startar i eftermiddag, och sen går igenom besiktningen! Jag ska hem och hämta bilen efter jobbet och så åka till besiktningen. Liiite nervös för att den ska ha laddat ur när den stått så länge.

Skärtorsdag idag, se upp för kvastar och påskkärringar i trafiken!

4 reaktioner på ”Hej då, Jättekragen!

  1. Så härligt att slippa Jättekragen! Men ska du ut och åka på kvasten måste den på:-). Glad Påsk och tack för en fin blogg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s