Vakna

Jag vaknade av att jag fick ett meddelande. Tar på glasögonen och haffar mobilen för att se vad det är. Nettis har skickat en film på Korven. ❤ Åh, att vakna och se det lilla trollet!! Hon låg på golvet och sträckte sig efter saker ÖVERALLT (bäbisar har gummiarmar, som når hur långt som helst!) och rev ner det hon nådde. Vilket var ganska mycket. Nettis killade henne under fötterna, men det märkte hon inte ens. Hon hade fullt upp! Lilla hjärtat!!

Nu när jag kan köra igen så ska jag åka dit och pussbomba tjejerna! Men idag ska jag först till Yvonne och klippa mig, och sen ikväll ska de bort. Så idag kan vi dessvärre inte ses.

Känns så himla bra att få/kunna köra bil igen! Jag kör ju inte dagligen, tar hellre tunnelbanan till jobbet. Men bara tanken på att jag kan hoppa in i bilen och ta mig vart jag vill utan att behöva passa tidtabeller eller annat är FRIHET för mig! Det tar ofta hälften så lång tid att köra än att åka kommunalt. Utom från jobbet i rusningstrafik… Och som igår, att bara dra iväg till Rusta med Carina. Dit vete 17 om jag ens kan åka kommunalt?! Jag är så tacksam att jag kunnat ha bil hela mitt vuxna liv!

Det ska bli mysigt att komma till Yvonne! Det är alltid kul att träffa henne, bli ompysslad och fika hos henne! Det är alltid rena kalaset när man kommer dit! Och, så klart, bli klippt och bli fin i håret! 

Sol idag igen! Men det är fortfarande minusgrader. Kan det inte få bli lite varmt snart? Väldigt snart? Typ idag??

2 reaktioner på ”Vakna

  1. Midda fröken.
    Det här med bilar. Jag sålde min för över ett år sedan och det är sällan jag saknar den nu. Det är nog bara när jag ska storhandla i snö eller regnstormar, då Hatar jag att inte ha bilen 🙂 Men annars, nä jag kan inte säga att jag saknar den. Här hemma i Sverige har jag allt på gång avstånd och i Ukraina så är den kommunala trafiken underbar. Bussarna eller trådbussarna går stup i kvarten, så du behöver knappt vänta

    Gilla

    1. Då är det ju superbra! För det kostar ju att ha bil… Men jag som har syskon och pappsen i Långtbortistan och vänner utspridda både här och där känner att jag gärna har bil! Men visst klarar man sig utan, det är vara väldigt bekvämt att ha en.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s