Långfredagen

Min långfredag hade gärna fått vara längre. Jag hade en väldigt bra fredag, nämligen.

Först var jag ju hos Yvonne som i vanlig ordning dukat upp ett kalasbord.

Vi skrattade och babblade och hade jättetrevligt! Och självklart blev jag fin i håret!

Färgade även fransar och bryn, så de syns lite mer.

Jag fick även så fina rosor av Yvonne!

Så härligt med snittblommor! Tack!!

Sen mötte jag M och L på grekrestaurangen i centrum. Vi tog in smårätter och delade. Så gott!! Och kul och mysigt att äta tillsammans. Även vi skrattade och skojade en hel del som vanligt! Servitören trodde nog att vi var helknäppa, men han skrattade gott han med!

Efter middagen gick vi och såg Tårtgeneralen. Den var riktigt bra! Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men det var en fin film! Och man fick många skratt.

Efter filmen föreslog L att vi skulle sätta oss och ta nåt att dricka och babbla en stund. Så vi knatade in på en restaurang och satte oss i baren. M får syn på sin brorson med sambo och vänner vid ett bord en bit bort. L ber servitrisen att gå över med en drink och säga att det är från mig. Sen flyttar de bort från mig.

Han blir förvånad när hon kommer med en drink, och jag hör hur hon säger att den är från damen där borta. Jag tittar på honom och ler och höjer mitt glas. Försöker se smörig ut!! Han vänder sig till sin sambo och nu tittar de allihop mot mig. Jag fortsätter le och nickar lite och blinkar. Sen kan jag inte hålla mig längre utan vänder mig om och ropar på M och L. När brorsonen ser dem börjar han asgarva! ! Och se en aning lättad ut…

Vi skrattar allihop och M och L presenterar Snusktanten för dem! Ha ha ha!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s