Det man inte har i huvudet. .

….får man ha i benen.

Messade Carina tidigare idag och frågade om vi skulle ses och fika i centrum. När jag gjort mig iordning så haffade jag handväskan och knatade upp. Först gick jag in på Clas Olsson för att köpa myggnät och shoppinglist-block med magnet att ha på kylskåpsdörren. Myggnät hade de inte, men det kommer senare i vår. Jaha.. Där fick man för att man för en gångs skull var ute i god tid!

När jag kom ut skulle jag kolla om jag fått nåt svar från Carina. Men i väskan finns inte mobilen! Den låg kvar hemma. Knatar hem igen och just som jag greppar mobilen svarar hon att hon kommer senare! Vilken flax!

Så jag knatar upp igen och går och köper hudkräm och deo. Sedan sätter jag mig på fiket och så kommer Carina. Vi fikar och babblar ett tag sen går vi och kollar lite i affärer innan vi skiljs åt. Trevligt!

Sen köpte jag lite mat och knatade hemåt. Och fy fasiken vad det blåste kallt! På ett ställe blåste det så jag nästan lättade! Brrrr!!

2 reaktioner på ”Det man inte har i huvudet. .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s