Det mesta går bra idag

När jag har sovmorgon och kan sitta i lugn och ro och äta frukost så gillar jag att ha datorn på och läsa bloggar.

Imorse får jag upp detta:

Efter ca 30 minuter så startar datorn om och jag tänker jippie! Men nej…

När jag åkte hemifrån var det fortfarande inte klart…

I torsdags var jag ju och skulle besiktiga bilen. 30 minuter efter bokad tid kom ju en av de anställda ut och sa att de var underbemannade och att jag måste boka om. Suck.. Ja ja, så jag bokade om till idag.

Åker dit så jag är där något innan bokad tid. När jag suttit och väntat till ca 30 minuter efter bokad tid inser jag att även om jag blir inkallad NU, så hinner inte jag till jobbet i tid. Så jag knatar in. Ja, man kan väl säga att de verkade en aning underbemannade idag med. 2 snubbar som knackade och bankade på bilar där inne.

Efter mycket om och men tog 1 av dem sig tid för mig. Och efter ännu fler om och men lyckades vi hitta en ledig tid när jag inte jobbar. Men att betala verkar ungefär lika svårt som att faktiskt få bilen besiktigad! Både i torsdags och idag försökte jag betala via den länk man får. ”Var god vänta ” kommer upp och så står den och tänker. Man kommer inte vidare. Å andra sidan så är det väl lika bra att vänta med att betala tills de faktiskt kollar bilen!

Nu är jag i alla fall på väg till jobbet. Nu hoppas jag att resten av dagen flyter på bättre!

7 reaktioner på ”Det mesta går bra idag

      1. Skaffa en lång sladd o när uppdateringen är klar kan du ju återgå t trådlöst. Det brukar kunna skilja 6 millisekunder mellan trådlöst o med sladd o vid de där stora windowsuppdateringarna behöver man all speed man kan få.

        Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s