Snö

Ja, jag är medveten om att det ofta snöar i April. Aprilväder innebär ju att det ena dagen är vår och nästa vinter MEN, var tog vår-dagen vägen?? Va?? Ena dagen vinter och nästa mer vinter är inget jag skrivit under på.

Om jag trippar iväg i lågskorna nu, kommer jag då få pulsa hem i snö i kväll? Och tar jag vinterkängorna, kommer jag då släpa hem 2 svettiga fötter i vårvärme? 

2 reaktioner på ”Snö

  1. Jag går och drar/skjuter på en shoppingkärra (”dramaten”) och denna månad borde man fylla den med sådant som man ev kan behöva i klädväg ; en kofta, mössa, varmare vantar, paraply, skobyte … istället för att fylla kärran med mat när man är på väg hem. Det är ett elände så fort man ska gå längre bort än ett par hundra meter, vädret hinner ju ändra sig eller man inser hur kall vinden när när man inte längre går i lä.
    Nä, nu är vi mer än redo för VÅR!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s