Sol!!

Idag skiner (njae, nyss kanske. Nu är det faktiskt lite disigt om man ska vara petig…) solen och den snö som kom igår är BORTA!!! Kan det slå till och bli en ordentlig vår nu, kanske?? Det är i alla fall +8, och så många plusgrader minns jag inte när det var senast!

Jag har ju som ni vet varit mer sjukskriven än i arbete på senare tid. Och nu jobbar jag ju igen, och det känns jättebra att vara igång! Men jag blir ju helt slut i rutan! Det är ju en omställning, så klart. Så igår orkade jag ingenting efter jobbet. Åkte hem och la mig i soffan framför TV:n. Ändå var jag inte trött som i sömnig. Flyttade in i sängen vid 12, tror jag det var. Men kände att jag inte alls var redo att somna. Först vid 2 stängde jag av TV:n. Och då var jag mitt i en deckare! Men jag tänkte att jag fick nog strunta i att få veta vem mördaren var, för annars skulle jag väl aldrig somna.

Nu ska jag ta och fixa mig i ordning för dagen. Har bara såsat runt (eller ja… mest suttit still om jag ska vara ärlig…) i tisha och trosor. Nu är det dags för ett ryck!

Ha en bra lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s