Vår?

När jag drog upp rullgardinen idag blev jag föst besviken över att det var så grått ute! -Jaha, 2 dagar i rad med sol är alltså för mycket begärt?? Men så fick jag syn på termometern. 9.8 PLUSgrader!! Och dessutom ser det ut att vara vindstilla!

Är det kanske vår nu i alla fall? Vågar jag boka tid för att lägga om däcken?

Innan jag fick syn på termometern så hade jag bestämt mig för att ta tag i att måla om piedestalen, adventsljusstaken och spegelramen. (spegelramen ska ju ut till landet, så jag borde fixa den nu innan M och L öppnar upp för i år!!) Nu blev jag tveksam… Kanske borde gå ut och gå?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s