Kom hem till slut

Det tog lååång tid att komma hem igår. Vi stod still länge när jag skrev, sen åkte vi till nästa station och där stod vi oxå still länge. Och på nästa… Men till slut var jag hemma i alla fall.

Knatade hem snabbt som attan och hämtade bilnyckeln och åkte till Jysk. De hade rea på en bänk med skoställ.

300 pengar i stället för 650!

Jag har bestämt att hyllorna i hallen ska bort!

Det känns för rörigt! 1 av dem ska jag ställa i sovrummet och sätta dörrar på. Den andra tror jag att jag ska göra mig av med. Annars kanske den får stå i lilla rummet.

Så i hallen tänker jag att den där bänken/skostället ska stå där hyllorna står nu, med en dyna att sitta på. Och så ska jag ha en tavellist på väggen med foton på. Tror det kommer bli fint!

Var så sugen på att sätta igång och plocka ur allt ur hyllorna när jag kom hem. Men det var så sent och jag var hungrig. Och när jag hade ätit var det ju ännu senare, så jag hade ändå bara hunnit börja. Så jag får ta tag i det när jag har mer tid!

Idag skiner solen! 0 gadigt nu men jag hoppas det blir varmare på dagen! Jag slutar 15 så då kan jag njuta av vårväder! 🌞

6 reaktioner på ”Kom hem till slut

  1. Fynd är alltid kul. Jag (läs: snickaren) byggde en väggfast bänkskiva i hallen o där var tanken att det skulle finnas en skål för nycklar o smått man lämpar av sig. Under bänken (som är i receptionshöjd) har jag metallkorgar av tvättkorgsmodell som huserar vantar o sånt resp fotbollsskor samt en skohylla o en liten pall. Idén var bra men jag har liksom lyckats fördärva ddt hela med stök ändå 😉

    Gilla

    1. Ja men varför blir det alltid så?! Som mina hyllor, fulla med en massa papper och krafs. Ser bara rörigt ut. Tanken var att det skulle vara fint med foton och de fina syskrinen. Jo tjena….

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s