Hos en vän

Ursäkta att det inte blev något inlägg igår kväll. Det hanns inte med. Direkt från jobbet åkte jag till verkstaden som la om däck på bilen. Det gick blixtsnabbt så jag var bara där kanske 20 minuter! Bra, tänkte jag, då hinner jag hem och äta innan jag ska till en vän! Var nästan hemma när verkstan ringde och sa att de glömt lägga asken med bultar och nåt slags litet verktyg som behövs om jag måste byta däck i bagageutrymmet. Suck…. Bara att vända och åka tillbaka! Och det var så klart köer överallt, så de 3 vändorna det blev tog sin lilla tid!

När jag väl närmade mig hemtrakterna igen så insåg jag att det skulle bli tight om tid att hinna handla och fixa nåt att äta, så jag körde till centrumet där min vän bor och åt på det lokala haket. Precis när jag var klar fick jag ett mess att vännen var hemma nu och jag var välkommen!

Vi fikade en stund och babblade och hade trevligt, och sedan hämtade vi våra bilar och lastade in kassar och några flyttkartonger och körde över dem till vännens ex. Hjälptes åt att bära in det till exet och sen åkte vi tillbaka till vännen. Och där blev jag kvar hela kvällen.

Idag jobbar jag kväll, så nu har jag ätit mina avokadomackor och sitter med kaffet. Och surfar runt på nätet. Snart ska jag göra mig i ordning och gå till sjukgymnasten. Hon ska hjälpa mig stärka nacken, och tala om hur jag får börja träna igen! Visserligen är jag lat och gillar att inte träna. Men jag får faktiskt dåligt samvete (fast jag FÅR ju faktiskt inte träna än. Eller hittills har jag inte fått, i samråd med sjukgymnasten ska jag få börja nu!) och känner att jag vill ha bättre flås och få tillbaka lite styrka i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s