Sjukgymnastik

Nu har jag varit hos sjukgymnastik. Jag får fortfarande inte gå och träna ”på riktigt”, utan nu ska jag stretcha och träna småmusklerna i nacken med enkla och små rörelser. Nästa vecka ska vi börja med gummiband. Sen, kanske, jag får börja träna?!

Men det var väldigt skönt att få stretcha nacken ordentligt åt alla håll!! Jag har känt länge nu att jag vill det, men varken fått eller vågat. Och det knakade rejält när jag stretchade, men det var så skönt att få mjuka upp nacken! Så nu går det bara åt rätt håll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s