Solig lördag

Tjohoo! Vaknar till en solig dag med klarblå himmel! 12 grader varmt! Underbart!

Jag ska packa övernattningsväskan och åka till Långtbortistan. Systeryster ska ut på vift med Svågern och jag får ha Puddingarna. Jag ska vara hos dem redan vid 13, så jag hinner rå om dem ordentligt! Mys!!! Stackars barn, de kommer få skavsår på kinderna av allt pussande. He he he!! Nån av dem sa en gång: Du tar alltid så mycket i oss. Och det stämmer, jag klämmer och känner på dem för de är ju så goa! Storpudding brukar klämma på undersidan av mina underarmar (gäddhänget…). -Du är så mjuk här!  -Mmmmmm……. Jag vet!

Hoppas ni får en bra lördag och att ni oxå har sol!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s