Grå söndag

När Systeryster, Storpudding och jag ätit frukost och babblat lite så packade jag ihop mig för avfärd. Idag var det Lillpuddings tur att ha fotbollscup, så Svågern och Lillpudding hade åkt iväg för länge sen när vi masade oss upp.

Jag åkte förbi Bror och Svägerskan när jag ändå var i Långtbortistan. De höll på att packa ett släp med en massa skräp som skulle till tippen. Så vi stod och babblade ett tag på tomten och kramade om varandra. Sen gled jag förbi pappen en snabbis innan jag åkte hem

Handlade gjorde jag på vägen. Sen stökade jag lite här hemma. Målade piedestalen ett sista varv och gjorde rent penslar och tog bort färgburken bland annat. Sen knatade jag till thaisalongen och fick 1 timmes massage. Alltså, det var skönt! Höll nästan på att somna.

Sen har jag fixat middag och nu ligger jag i soffan och läser. Skön och slapp söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s